2022-11-17 279 浏览
K11 Musea B2層有一個環境好好嘅food playground, 行到攰想試咗日本菜就揀咗一間食😎🤌🏻蒲燒原條鰻魚蛋包飯鍾意食鰻魚嘅我一定叫呢個🤣而佢真係原條咁上菜,未食已經覺得興奮😆鰻魚燒得不錯,咬落淋身唔硬,雞蛋整得都好滑,仲加咗沙律醬,味道更加豐富😋不過唔知係咪疫情關係,飯碟都轉咗做即棄用具,賣相方面有少少影響🤣🤌🏻 漢堡扒咖哩蛋包飯啖啖都有醬同埋雞蛋好正,漢堡扒都大舊而且比想像中juicy ,好多汁撈飯正, 蛋包飯嘅醬汁都係偏甜,所以怕辣嘅朋友唔洗驚🤣份量同樣好多好滿足🤌🏻 提子梳打見到日版飲品覺得特別吸引啲🤣🤣 飲落比平時真係好飲咗,日本🇯🇵咩都好🤣雖然價錢比平時嗰food court 貴少少,但環境上真係舒服好坐👍🏻🚩 十八番 (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道18號K11 MuseaB2層Food Playground#addifoodie #addifoodie尖沙咀#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongkongdraw

🤌🏻蒲燒原條鰻魚蛋包飯

🤌🏻 漢堡扒咖哩蛋包飯

🤌🏻 提子梳打

🚩 十八番 (尖沙咀)

#addifoodie #addifoodie尖沙咀
#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #愛情插畫 #原條鰻魚
2022-11-15