2017-06-23
同朋友 The One 睇完戲先食飯,有一個特別鍾意食川菜,其他人無乜所謂,不過我就好驚麻辣太刺激。去咗旁邊嘅加拿芬廣場搵食,成條魚係個招牌度咁即係我一定要試吓啲魚喎!一坐低熱辣辣叫杯特飲先,顏色望落去好醒神,面頭仲有啲生果食下Coronarita $68。好大杯架其實都可以share 嘅不過我一個人都飲得晒跟住係今晚嘅主角燒魚,我哋選擇海鱸魚 $298朋友見我唔食得辣,特登就我點左個唔辣嘅香飄蒜香味食燒魚都真係好 flexible, 喜歡嘅可以加配菜,加 $16 就可以有老豆腐Fiona 推薦,咁一於試吓啦!吸晒啲魚汁嘅精華正到爆炸原來同焼魚一齊煮熟左嘅蒜頭係咁好食嘅我見我啲朋友食到一粒都冇得剩。魚肉非常嫩滑,食落去好鮮味,一啲油膩感都冇。因為酒精係我嘅朋友,所以我靜靜雞點左個小食花雕醉雞,獨食難肥,好味到冇朋友。跟住大家都勁鍾意食蟹,叫咗個香辣蟹將軍,唔太記得價錢,好似係 $268我覺得呢個辣好刺激我接受得到同埋我好鍾意食啲配菜啊!蓮藕片呀!薯片呀!同埋雲耳囉!大大隻蟹鉗,爆開勁多肉食一隻真係唔夠喉,勁想encore。最後食返個特色甜品,紫薯 盧打滾 $36 有半打 happy e
同埋我好鍾意食啲配菜啊!蓮藕片呀!薯片呀!同埋雲耳囉!
大大隻蟹鉗,爆開勁多肉食一隻真係唔夠喉,勁想encore。
最後食返個特色甜品,紫薯 盧打滾 $36 有半打 happy ending
環境坐得幾舒服,服務都幾周到,下次可以encore