2020-12-31 36 浏览
Espresso Alchemy❤️🔄今次行街行尖沙咀攰攰地,同個friend想搵間cafe坐下,發現原來美麗華都有我最愛的Espresso Alchemy, 呢間應該係全部分店入面位置最方便,其實我幾中意呢間cafe除左因為環境坐得幾舒適,價錢合理同埋重點係冇加一服務費。👈向左滑動至最左有menu💡不設加一服務費💁‍♀️黑松露蘑菇意粉👍“質地好creamy 仲有大量的蘑菇同雜菌配搭 黑松露味好出"💁‍♀️咖啡白朱古力西多士👍“麵包烘到好香脆 入面的咖啡味同白朱古力味中和左之後 食落唔會覺得太甜太膩"💁‍♀️芝士蛋糕配咖啡醬可可脆粒👍”芝士蛋糕配咖啡醬同朱古力脆脆配搭新奇 口感唔錯 芝士蛋糕味道好足"💁‍♀️Cappuccino/Latte👍"拉花好靚 每次黎都唔會令我失望 就係好中意佢地自家烘培咖啡豆的香味"
Espresso Alchemy❤️🔄
👈向左滑動至最左有menu