2018-11-30
我覺得一大班人食飯最易揀嘅選擇就係放題!所以我一有朋友聚會都會去食放題,因為咩種類都得🤣今次就揀咗尖沙咀嘅一樂。呢間餐廳地點可以搵,又係九龍公園附近。由於我哋人多嘅關係,可以坐到一張大圓枱,一去到職員就話俾我哋聽可以用WeChat落單,一聽都覺得幾好,因為既環保之餘又可以避免漏單嘅情況出現。用Wechat Scan 枱面上嘅qr code,就可以進入落單嘅畫面,簡單又快捷。👍🏿👍🏿👍🏿而飲品方面就好多選擇,可以自己出去拎。刺生就點左三文魚、帶子、八爪魚、甜蝦⋯⋯刺身好新鮮,無雪左好耐嘅雪味😋至於壽司方面,無花之戀有d可惜,不過可以借呢個機會試吓新野,最重要嘅係佢啲壽司飯比較少,唔似其他壽司店咁飯仲多過刺身。🤣串燒係食得出即叫即整,唔係放左好耐個d咁。最後一定要講羊架,佢係燒得剛剛好,又不會有好大羊so味,一定要試😍
串燒係食得出即叫即整,唔係放左好耐個d咁。