今日行過尖東大馬路嘅其中一個轉角位,見到有間細細嘅咖啡店叫Mood Coffee,只有兩個座位,就坐低咗飲咖啡同食早餐,店員都好熱情同我哋介紹有咩好食。我哋嗌咗煙三文魚青瓜三文治、牛油果雞胸三文治、Dirty earl gray同 Hojicha latte。兩款三文治嘅多士都烘到好脆,醬汁份量都好足夠,唔會太乾身,煙三文魚青瓜配千島醬,牛油果雞胸配沙律醬,加埋香草同黑椒係面,味道啱啱好,雞胸偏薄身。Dirty coffee嘅漸層做得好靚,飲落去仲有earl gray嘅味道幾特別,焙茶鮮奶咖啡嘅焙茶味道都好濃郁,飲完之後成個口腔都仲充滿住焙茶香氣,大家得開尖東可以過嚟試下。📍尖沙咀漆咸道南81號南海大廈地下E號舖位置就腳:🍊🍊🍊🍊餐廳環境:🍊🍊🍊🍊食物味道:🍊🍊🍊🍊🍊整體CP值:🍊🍊🍊🍊

📍尖沙咀漆咸道南81號南海大廈地下E號舖
位置就腳:🍊🍊🍊🍊