( ͡° ͜ʖ ͡°) 星滙演——香港嘢——❝ 尖東維港海景西餐廳夜晚重有live懷舊歌廊 ❞估唔到尖東有啲咁隱蔽嘅餐廳幾有私隱度 中午環境好寧靜 仲有海景唔知點解個舞台令到我覺得好似上左郵輪感覺夜晚都應該幾好氣氛!/ 𝙻𝚞𝚗𝚌𝚑 𝙼𝚎𝚗𝚞 $168 /✿ 是日餐湯好香濃嘅南瓜湯 顏色吸引入口好Creamy 南瓜蓉打得均勻配埋熱辣辣嘅餐包同埋自家牛油 好正!✿ 精選沙律沙律菜好新鮮 配埋好開胃嘅胡麻醬夠清新健康又開胃~✿ 美國頂級西冷配川式炒雜菜 +$88上碟擺盤好靚 牛扒呈粉嫩色 見到都流口水🤤重好貼心地幫你切好晒西冷 真係食懶人餐咁~牛扒肉質軟腍 juicy又有牛味 再點上少少鹽同埋黑椒 已經好好食!哩個牛絕對會令你食完一舊再一舊~✿ 龍蝦蟹肉燴飯 +$88上台已經覺得好誇張 成個龍蝦頭擺碟!飯粒入口分明 重有大大嚿龍蝦肉、蟹肉同蟹籽配料份量都幾多 做到每一啖入口都食到濃郁嘅蟹肉同埋龍蝦香味 燴飯口感豐富 好味!✿ 是日甜品有朱古力蛋糕同玉桂蘋果卷蛋兩款都唔會太甜 個人較喜歡玉桂蘋果卷蛋幾鬆軟~✿ 咖啡或茶咖啡係即磨咖啡 唔錯~而朋友點嘅凍檸茶都係正常發揮╰☆* 推介指數:🌕🌕🌕🌕🌑✿
( ͡° ͜ʖ ͡°) 星滙演
——香港嘢——

❝ 尖東維港海景西餐廳
夜晚重有live懷舊歌廊 ❞

估唔到尖東有啲咁隱蔽嘅餐廳
幾有私隱度 中午環境好寧靜 仲有海景
唔知點解個舞台令到我覺得好似上左郵輪感覺
夜晚都應該幾好氣氛!

/ 𝙻𝚞𝚗𝚌𝚑 𝙼𝚎𝚗𝚞 $168 /

✿ 是日餐湯
好香濃嘅南瓜湯 顏色吸引
入口好Creamy 南瓜蓉打得均勻
配埋熱辣辣嘅餐包同埋自家牛油 好正!

✿ 精選沙律
沙律菜好新鮮 配埋好開胃嘅胡麻醬
夠清新健康又開胃~

✿ 美國頂級西冷配川式炒雜菜 +$88
上碟擺盤好靚 牛扒呈粉嫩色 見到都流口水🤤
重好貼心地幫你切好晒西冷 真係食懶人餐咁~
牛扒肉質軟腍 juicy又有牛味
再點上少少鹽同埋黑椒 已經好好食!
哩個牛絕對會令你食完一舊再一舊~

✿ 龍蝦蟹肉燴飯 +$88
上台已經覺得好誇張 成個龍蝦頭擺碟!
飯粒入口分明 重有大大嚿龍蝦肉、蟹肉同蟹籽

✿ 是日甜品
有朱古力蛋糕同玉桂蘋果卷蛋
兩款都唔會太甜 個人較喜歡玉桂蘋果卷蛋幾鬆軟~

✿ 咖啡或茶
咖啡係即磨咖啡 唔錯~
而朋友點嘅凍檸茶都係正常發揮

╰☆* 推介指數:🌕🌕🌕🌕🌑

✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿