2021-11-22
今朝早要幫公司去尖東附近做嘢🙋♀️,經過呢間咖啡店門口就比佢吸引住😌😌,雖然細細間,但係好有特色🌟見到有3-4個人排緊隊幫襯,我都忍唔住想試吓😎😎;所有toast同埋coffee都係即叫即整,所以都需要啲時間等一陣😉😉今日嘅Muffin🧁得返兩款,所以我就試咗佢哋嘅toast🥪;toast有三款選擇:Balanced💁♀️係牛油果🥑+hamHealthy💁♀️牛油果🥑onlyTraditional💁♀️係Cheese+ham而我就揀咗Traditional🤗HK$42;好厚嘅多士配埋少少牛油,兩塊ham+Cheese,看似簡單嘅早餐,其實並不簡單,芝士片係有煙熏味嘅,免頭灑上少少辣嘅調味粉(應該係黑椒?),好夾,而份量對於我來講係足夠😆,用白色盒包裝,拉出來就食得,好乾淨唔使食到周圍都係👍👍飲品方面我就揀咗Hot Chocolate Cream HK$40,朱古力味好重,而且唔太甜,好啊,好啱我🥰另外staff態度好nice,外賣用手挽紙袋包裝,好方便👍👍本身我都想試埋Muffin🧁,不過冇我鍾意食嘅味道,下次一定會再嚟試埋🥳🥳
Balanced💁♀️係牛油果🥑+ham
Healthy💁♀️牛油果🥑only