2023-06-02 57 浏览
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(一家大細都啱食!^c^)#五星級 💯💯💯💯💯尖東開左間新日本料理餐廳啦~😍🤤就係我studio附近,真係勁方便,做完嘢順便落去食個lunch~港鐵尖東站 P2 出口, 步行約4分鐘,係港晶中心個到。而且仲可以openrice訂座,真係幾方便😌😌餐廳主打日本菜/爐端燒/壽司/刺身/居酒屋,佔地逾5000平方呎,分為爐端燒和廚師發辦兩大主題區域。 大型爐端燒吧檯前,放滿當日新鮮食材,即點即燒。除了熱鬧的吧檯外,還設有四間半開放式榻榻米坐位和三間獨立榻榻米房間,私隱度高,適合不同規模的聚會。2023年4月16日 至 2023年6月30日,新張期內全日全單85折及免加一,適用於單點及套餐。😘(悅)商務午餐 $588/位😘除左鮑魚刺身,仲有燒物盛四品包括牛小排,白鱔,千兩茄子,免治雞肉棒,勁jeng🤤🤤諗起都已經垂延三尺。黑魚子蒸蛋簡直係優秀,人間美食!來到一定要試!!漬物good good, quite delicious;壽司四貫(赤身,金目鯛,深海池魚,赤背) 份量好足夠,配鮮磨級wasabi係完美!👅👅仲有吸物(麵豉湯),南瓜焦糖布甸甜品
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(一家大細都啱食!^c^)
#五星級 💯💯💯💯💯

😘(悅)商務午餐 $588/位😘
除左鮑魚刺身,仲有燒物盛四品包括牛小排,白鱔,千兩茄子,免治雞肉棒,勁jeng🤤🤤諗起都已經垂延三尺。黑魚子蒸蛋簡直係優秀,人間美食!來到一定要試!!漬物good good, quite delicious;壽司四貫(赤身,金目鯛,深海池魚,赤背) 份量好足夠,配鮮磨級wasabi係完美!👅👅仲有吸物(麵豉湯),南瓜焦糖布甸甜品😎😎🤩👍🏻

😘(火)商務午餐 $588/位😘
有鮑魚、刺身兩點、燒物盛四品、香滑既黑魚子蒸蛋、漬物、天婦羅丼、麵豉湯and甜品,當然可以選擇咖啡都得~可以試曬 悅/ 火 兩個套餐,哈哈哈,一次滿足我兩個願望😂😂✌🏻