2022-08-07
💁🏻♀️之前都介紹過呢間中菜廳,位於尖東🥰晚上人流極多,小菜款式種類都好多選擇,價錢相宜🤟🏻☺️環境寬躺,份量都幾足🥰推介~▫️ 【霸王辣子鴛鴦雞】$228⭐️強烈推薦⭐️呢個菜式好香口,愈食愈停唔到口!無辣不歡既朋友岩晒,啖啖肉又無骨,而且皮脆肉嫩!味道好好食,而且份量好多添~..▫️ 【XO醬爆炒桂花珊瑚】$188⭐️強烈推薦⭐️桂花蚌口感脆且味道鮮,珊瑚蚌都唔錯,加上XO醬爆炒咸咸辣辣好送飯!配搭埋蘆筍一齊炒,更加有口感,味道清甜!好食▫️ 【水煮鱸魚片】$198(細)水煮鱸魚片份量超足料,材料豐富!包括豆芽、紅薯粉、豆卜、雲耳等,沒有很油膩的感覺,但如果更麻辣會吸引我!.▫️ 【嘟嘟通菜煲】$108呢一款通菜煲又係好快俾人K.O.晒,一上枱熱辣辣,香氣已經十足,落足蝦米爆炒!其實味道方面唔錯,但係未至於話好大驚喜☺️如果茨汁少一點會更好😍
▫️ 【霸王辣子鴛鴦雞】$228
▫️ 【XO醬爆炒桂花珊瑚】$188
▫️ 【水煮鱸魚片】$198(細)
▫️ 【嘟嘟通菜煲】$108