呢日係沙咀放完學,見有少許獨獨空檔時間,放是上Openrice搵下有無間寧靜舒適既餐廳醫醫肚。見呢間餐廳環境正,又幾人氣咁,於是過黎食個Lunch。呢度有室外和室外座位,幾有空間感,而且室內樓底好高,就算同fd高談闊論都無咁容易騷擾到其他食客。裝修以木系為主,帶到優閒既感覺。我揀左燒牛扒配黑松露手打闊意粉+日本溫泉蛋。賣相幾豐富,份量正常。燒牛扒真係帶有燒既香味,肉質係有和牛既感覺。闊意粉係扁而闊,有咬口得黎唔會太厚實。溫泉蛋真添闊意粉的香滑度,加埋黑松露既意粉醬,口味輕盈,食完都無咩負擔感 (利申:個人比較大食)。呢度用QR code落單,午餐都有幾多選擇,有部份可加錢包餐搵下湯同沙律。餐單傾向日式同埋西式。上餐速度好快,5至10分鐘就上枱,可以感受快餐既效率,西餐既環境和食物

我揀左燒牛扒配黑松露手打闊意粉+日本溫泉蛋。