2008-05-01
迫於無奈先揀呢間...怪就怪我太遲book位都會海逸爆,海逸爆,parklane爆,todai爆,yamm爆,勁多都爆...打黎呢間搏下佢都話要check check先覆我最尾搞到我要坐到好出-0-今日去到呢間都爆棚選擇真係超少囉唔該超細未食已經決定下次唔會再黎!去到已經開始左10 mins超多人等sushi同刺身!!算 我唔等第1碟:食煙唔知咩魚,煙三文魚,羊,牛,雞,鴨,菜同薯條樣樣都ok!!日式照燒雞我前後encore左4次!!薯條前後encore左5次!(而家諗返起,呢d普通野食咁多真係晒我quotaT-T不過真係好好食!!)第2碟:攻甜品。拎左最愛既美式cheesecake,bread pudding,咖啡mousse,strawberry cake美式cheesecake:比想像中差,很失望bread pudding:未食過咁難食!冇味咖啡mousse:用咖啡杯型既朱古力裝住,第一層係mashmallow,第二層係coffee mousse,第三層係jelly(唔知咩味,但好夾) 呢個我buy!strawberry cake:普通野,唔中意第3碟:日式冷麵,雪糕,waffl
怪就怪我太遲book位
都會海逸爆,
海逸爆,
parklane爆,
todai爆,
今日去到
呢間都爆棚
選擇真係超少囉唔該
超細
未食已經決定下次唔會再黎!
去到已經開始左10 mins
超多人等sushi同刺身!!
算 我唔等
第1碟:食煙唔知咩魚,煙三文魚,羊,牛,雞,鴨,菜同薯條
樣樣都ok!!
日式照燒雞我前後encore左4次!!
薯條前後encore左5次!
(而家諗返起,呢d普通野食咁多真係晒我quotaT-T
不過真係好好食!!)
第2碟:攻甜品。
美式cheesecake:比想像中差,很失望
bread pudding:未食過咁難食!冇味
strawberry cake:普通野,唔中意
第3碟:日式冷麵,雪糕,waffle,朱古力噴泉
日式冷麵k
雪糕:4隻味(vanilla,strawberry,chocolate,mango)
食左士多啤梨同朱古力,ok,都有ok多toppings比我揀
waffle:唔脆,不過好熱,good!加白朱古力上去溶左超正!
朱古力噴泉:用類似手指餅既餅點,諗住佢一定好脆
點知超淋!扣分 但係朱古力醬ok!
之後幾碟就不停encore薯條,雞同埋甜品....
好飽先走~
雖然有ok多野都幾好食
但係唔會再黎
大把自助餐好過佢啦!