2017-10-17
聽住大埔嘅朋友仔講呢到有間泰國嘢日日排哂長龍好似幾受歡迎咁 一於約埋試一試餐牌上高寫住一堆泰文教大家用廣東話讀 十分好笑兼夾有創意🤣個菠蘿炒飯望落份量十足 由個造型黎睇都知道好澎湃 仲擔心兩個人都會食唔哂但原來都剛好 味道唔會太甜 唔錯杯飲品 藍色叫驅魔師 粉紅色叫泰國公主(有個泰文名太長唔記得咗lol) 個人覺得粉紅色個好飲啲 係strawberry+pear 應該無記錯 正常juice嘅味道 最啱食完個辣蛽中和返個味蕾 而且杯墊係識發光嘅適合需要影相呃like嘅朋友餐廳裡面嘅員工可能比較忙 或者新手喇 換碟個時不小心地整跌啲有sauce嘅嘢係友人身上餐廳位置間隔唔係好大 建議對裝潢同空間有要求嘅朋友就唔使去喇 因為真係會係咁俾啲waiter撞到 呢樣亦都係唯一一個令我地覺得唔會再去嘅原因
餐牌上高寫住一堆泰文教大家用廣東話讀 十分好笑兼夾有創意🤣