2022-08-20
睇網上介紹,啲相勁靚勁夢幻…點知一入到去完全唔係嗰一回事!環境差好多!又勁熱就算有放風機,都唔係吹人!太熱我地擰部風機吹我地!但一有職員行過就會擰返去吹冇人嘅路口先唔講嘢食!今日我地見到驚險嘅一幕!坐最中間嗰張枱!突然一大堆水淋落嚟!個女仔成個背脊濕唒!佢嘅隨身兩個袋都濕唒!正常呢啲環境,職員應該好緊張好快沖上前處理!但呢度冇!!仲要係個女仔自己拎嘢坐過隔離枱抹水!跟住只見到有個職員遞一叠紙巾俾個女仔!一句道歉聲都聽唔到!飲品$48一杯!偏貴!但總算係好飲嘅!呢個泰式生蝦真心係搵笨!啲蝦細細隻!冇特別!居然要$108!青口又係$108!得8隻!我食嗰隻靭得嚟!有一堆沙石咁嘅嘢!味道都好食嘅!但青口本身素地麻麻蟹柳沙律都要$98!!又係平平無奇點值咁貴呢?呢個拼盤$138都算合理啲!四粒炸雞,四塊蝦餅,兩塊燒菠蘿,三塊炸洋蔥圈!一堆粟米片其實好少嘢!但放得大大堆咁,感覺好啲呢個巨型豬扒覺得最好塊豬扒真係好大塊!豬扒軟軟的,幾好食!以為係打卡店點知個環境相當唔靚!食物味道都幾好!但價錢真係偏貴!地點只係觀塘工廠區咋喎⋯⋯
飲品$48一杯!偏貴!但總算係好飲嘅!
蟹柳沙律都要$98!!又係平平無奇點值咁貴呢?
呢個巨型豬扒覺得最好
塊豬扒真係好大塊!豬扒軟軟的,幾好食!
以為係打卡店點知個環境相當唔靚!
食物味道都幾好!但價錢真係偏貴!地點只係觀塘工廠區咋喎⋯⋯