2020-05-16
要同朋友慶祝生日,揀左尼間充滿粉色既花系cafe 🥰 重點係黃店添啊❗️大家如果想去試下,記得要book定枱,因為佢地方唔算好大,book定就最穩陣啦😉今次order左4個dinner set 🥰,有「安格斯牛柳」、「比目魚松露燴飯」、「香蒜忌廉烤雞意粉」同埋「豚肉竹碳漢堡」,set餐會跟餐湯同埋基本飲品,但我地就揀咗特色飲品 🥰 另外,當然會試埋佢地既甜品pancake啦 😍 推介/ 意見‼️✨Main course 份量唔算大,有驚喜係「比目魚松露燴飯」同埋「豚肉竹碳漢堡」❗️比目魚香脆,燴飯creamy濃郁 🥰不過, 「安格斯牛柳」本身要7成熟,但上枱食落係全熟😖 希望下次留意番!✨預先叫店員幫忙寫字,所以「士多啤梨pancake」上枱就有驚喜生日字句同埋靚靚牌、蠟燭 😍 「牛奶海鹽雪糕芭菲」好靚靚,但最好多人share,因為佢好多好多cream,食多都會膩 🤪✨最開心佢地竟然送左份禮物俾生日既朋友 🥰 朋友又開心又驚喜唷🌷而且店員都好helpful好nice 😃價錢‼️$188 「安格斯牛柳」$148 「比目魚松露燴飯」$138 「香蒜忌廉烤雞意粉」$118「
推介/ 意見‼️
價錢‼️
$188 「安格斯牛柳」
$148 「比目魚松露燴飯」
$138 「香蒜忌廉烤雞意粉」
$118「豚肉竹碳漢堡」
$28 套餐另加特式飲品
$108 「士多啤梨pancake」
$49 「牛奶海鹽雪糕芭菲」