2019-12-23 247 浏览
今日肥brown同三五知已一齊去我愛慢煮食飯—大班人就係要叫好多小食開心share<炸蕃薯條>呢度係兩份嘅蕃薯條, 蕃薯條炸到脆卜卜睇佢嘅長度都似係新鮮刨出嚟嘅, 配上黑松露醬, 邪惡又好食 食到一半覺得有啲膩 , 所以就去咗佢嘅自助醬料臺, 落啲茄汁, 酸酸甜甜, 又可以轉換口味<墨西哥粟米花>嗌咗個粟米花, 本身以為佢係一啲粟米粒嚟嘅, 但係出到嚟原來就係一條完整嘅粟米鋪上少少芝士, 再用火槍燒到佢微焦粟米水份好足夠, 仲有淡淡嘅炭燒味另外粟米邊都有少少生嘅菠菜, 再加咗檸檬汁, 減輕咗佢嘅罪惡感<芝士香草車厘茄>車厘茄嘅份量同芝士量都好夠, 以佢side嘅價錢有咁樣嘅質素算係相當唔錯~<牛油卡真蝦仁串及芝士温泉蛋大啡菇>另外, 我地仲嗌左蝦仁同大啡菇, 但掛住影相, 溫泉蛋就凍到結左啦<US 安格斯頂級平鐵扒>而牛扒就偏瘦, 但幾有肉汁<澳洲檸檬青檸特飲及荔枝接骨木花特飲>至於特飲方面, 肥brown都幾推嫁...清爽又有特色呢
今日肥brown同三五知已一齊去我愛慢煮食飯
—大班人就係要叫好多小食開心share

<炸蕃薯條>
呢度係兩份嘅蕃薯條, 蕃薯條炸到脆卜卜
睇佢嘅長度都似係新鮮刨出嚟嘅, 配上黑松露醬, 邪惡又好食

<墨西哥粟米花>
粟米水份好足夠, 仲有淡淡嘅炭燒味

<芝士香草車厘茄>
<牛油卡真蝦仁串及芝士温泉蛋大啡菇>

<US 安格斯頂級平鐵扒>
而牛扒就偏瘦, 但幾有肉汁

<澳洲檸檬青檸特飲及荔枝接骨木花特飲>
至於特飲方面, 肥brown都幾推嫁...清爽又有特色呢