2018-12-22 25 浏览
今日收工已經好興奮,因為就到聖誕節啦!未到聖誕節假已經開左holiday mode啦!今日約左朋友食飯傾計,未夠鐘食飯就去飲杯野先,「We wish you Merry Christmas」!厚福街有間helen’s,酒吧餐廳主要飲酒傾計,我叫左枝啤酒!飲酒點都要叫啲小食,一口炸雞粒!雞肉香口香脆,雞肉唔會好油膩,入口肉質都叫好鬆化,外層卜卜脆,加上咸香夠哂滋味!最岩用黎送下啤酒啦!餐廳人客唔多,環境都好舒服!我叫多左一個蝦兵蟹殼,蟹殼造型好吸引,入口有濃香忌廉醬,加上芝士焗得咸香,每口都好滿足啊!聖誕節果然係一個令人開心既節日,再可以休閒咁坐低飲野食下小食,好期待放假!