2022-08-09 26 浏览
乾煸肥腸($118)睇落以為會好辣,其實還好。辣辣地好惹味。肥腸冇臭味,洗得非常乾淨。口感有少少焦香,咬落啖啖油脂而且十分脆口,推介畀大家👍🏻👍🏻薑煸牛肉($178)牛肉厚薄適中,肉質唔老唔柴超嫩滑🥰 白飯殺手,送飯一流👍🏻乾煸四季豆($108)經典川菜,看似簡單小菜,其實好考功夫㗎,因為我自己嘗試煮過就知道。四季豆幼嫩爽脆,微辣惹味。而最令我佩服嘅係竟然一啲都唔油膩,絕對係我食過最出色嘅乾煸四季豆!🤤👍🏻自選干鍋($68起,已包京蔥、萵筍、蓮藕片同椰菜花)選擇困難症嘅噩夢呀,因為有成五十幾款餸可以選擇😅 包括肉類、蔬菜類同海鮮類,另外口味都有幾款可以選擇,我哋叫咗麻辣小辣,都幾易入口,唔會一食就好刺激嘅嗰種辣,推介俾唔太食得辣嘅朋友~😆肉類口感嫩滑,蔬菜亦新鮮,我哋都好滿意。份量超多,我覺得有成兩至三人份量呀👍🏻👍🏻