2019-01-11
呢間餐廳絕對係一個打卡,呃like,影相聖地 除左裝修別緻,仲有好多熊熊出沒(公仔)咁當然啦,除左硬件靚之外,呢間餐廳既軟件都絕對唔錯,食物方面性價比仲相當高去相。。。玫瑰熱情果茶 & 甘吉玫瑰茶法式蛋黃醬燉鮮露筍我個人覺得蛋黃汁係呢碟露荀既主角,因為本身露荀味覺清清地,加埋呢個蛋黃醬中又帶有好微量既芥末,簡直係絕配。意大利魷魚墨汁意粉各位女士需注意,食完呢碟墨汁意粉真心非常好味,墨魚夠料,味道夠鮮,但食完要小心記得離開前睇清楚自己d牙同咀先離開餐廳啤酒脆爆洋蔥圈傳統芝士焗意大利飯呢個飯對我黎講不過不失,可能因為我比較鐘意食濃味芝士,所以呢款芝士焗飯既芝士可以濃返個double咁就perfect 玫瑰法式燉蛋白平時食開既燉蛋普遍都係熱食,但呢個燉蛋用左凍食既方法,唔會因為凍食而食唔到蛋同焦糖味別有風味2條友開大餐咁食,都只係每位182蚊連加一服務,絕對性價比高 可以食到飽之餘,仲可以同熊熊影相呃埋like以上開飯食評,只係本小姐個人食後感
去相。。。
玫瑰熱情果茶 & 甘吉玫瑰茶
啤酒脆爆洋蔥圈
以上開飯食評,只係本小姐個人食後感