2020-02-09 44 浏览
屋企樓下新開左foodeli,好似有好多唔同嘅特色嘢食,所以就去咗試吓。而其中一間就係呢間甜舍喇。呢度嘅環境非常之唔錯,裝修簡單,唔同角落都有着唔同嘅特色,坐得非常之舒服。可以同朋友一齊喺度坐低,飲杯野,食件cake,真係唔錯架。我哋試咗佢最新推出嘅綠茶蛋糕。佢綠茶蛋糕嘅顏色非常之符合少女心,淺綠色上邊加咗白色嘅cream,一題都已經想食。咬落去有好香嘅綠茶味,而且個cake好綿,真係俾佢10個likes😙😙呢度有好出名嘅冷泡茶,我哋當然都冇錯過啦。帶咗支烏龍茶冷泡茶,飲落去感覺好清新,係濃濃嘅烏龍茶味,個溫度唔會特別凍,真係好合心意。而且佢個樽都好靚架,好符合現代人鍾意嘅簡單美😊