2023-05-03
餐廳位於鑽石山荷里活商場入面,但入到去就好似去咗一個新世界咁,必有洞天。餐廳環境走日式木系風格,中間有一棵大植物,感覺好似響日式庭園食嘢咁🤩👍🏻👍🏻🌟新奧爾良煎羊扒 $247今次叫左呢個晚市套餐,會配埋餐湯同飲品。是日餐湯係蘑菇湯,飲落香味頗為濃郁,湯料充足。主菜上菜時,我已經知:「愛羊者有福了!」羊既香味四溢,實在食指大動!食落羊味十足,難得既係食到肉質咁軟熟既羊架。配菜有薯蓉同蔬菜,撈埋羊架出黎既羊油更是一絕,更添一份美味!🌟水牛城雞鎚 (5隻) 跟餐+$58呢個小食有5隻雞鎚,配埋薯條。上菜嘅時候甜酸醬嘅味道已經撲向鼻哥。份量黎講,食完都飽得七七八八了。雞鎚食落外面略脆,肉質成功保持嫰滑,配上開胃既醬汁,水準喜出望外!醬汁唔會太濃,有酸酸甜甜嘅開胃味道,亦都食到雞鎚本身嘅味道,唔會喧賓奪主。😋是日總結🤩🤩🤩食物水準相當不錯,份量亦多,食得飽。對於響市區嘅打工仔嚟講,呢度不失為一個一齊傾偈吹水、食野打卡嘅好地方。員工亦主動提供協助,服務有禮,值得一讚。下次亦會再光顧餐廳,試埋佢嘅特色甜品👍🏻👍🏻😚
🌟新奧爾良煎羊扒 $247
🌟水牛城雞鎚 (5隻) 跟餐+$58
是日總結🤩🤩🤩
新奧爾良煎羊扒
水牛城雞鎚 (5隻)
蘑菇湯
橙汁