2018-07-18 275 浏览
中女扮文青,放工去左葵廣,天氣熱加口干干,好想飲杯野refresh下,雖然周圍泛濫珍珠奶茶,但中女年齡最好唔好旁晚仲飲茶同咖啡啦,好易心跳手震今晚眼光光訓唔著嫁嘛! 見到小清新門面0既「告白小屋」就已經心心眼,標榜水果清新飲品,仲寫埋有咩療效,顏色仲配襯得鬼死咁靚,重外表既梗係要馬上一試!最重要長期有五款推介飲品係買一送一,最啱姊妹淘!最後我哋試咗:1)楊桃乜乜乜-降血脂、消炎楊桃、火龍果、蘋果、橙2)糊塗飛鴿水蜜桃🍑士多啤梨、提子、蘋果、乳酪以貌取人協會理事都讚,用左香蕉🍌片/士多啤梨片裝飾杯面,再配上粉紅色、螢光桃紅色、鮮黃色嘅果汁,齋用隻眼睇已經令眼睛懷孕🤰🏻!飲落去不得了,先打果汁唔加冰,果然清新怡人

1)楊桃乜乜乜-降血脂、消炎
楊桃、火龍果、蘋果、橙
2)糊塗飛鴿
水蜜桃🍑士多啤梨、提子、蘋果、乳酪

楊桃乜乜乜
糊塗飛鴿