2023-05-16 41 浏览
行開經過見到呢間韓式餐廳新開,食物種類都特別,喜歡食辣嘅我又點會錯過🤭一試果然有驚喜🤗冇揀錯喜歡佢係open area,因為唔會覺得好焗促首先係俾佢嘅甜品吸引住😛打卡一流👍🏻❤️蜆肉紫蘇飯韓式甜辣醬嘅蜆肉,愈食愈開胃,再配些少辣辣地嘅紫蘇飯,完全唔會覺得膩👍🏻❤️燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯一上菜已經聞到香噴噴嘅黑毛豬油香味🤤食落口一D油膩感都冇,肉質好軟熟之餘配埋骨膠原勁重嘅皮好好食👍🏻❤️水果三文治呢個有意想不到的驚喜,外表平平無奇,但佢個醬好好食🤤香甜唔膩好creamy,生果好新鮮好甜👍🏻❤️蜂巢無花果窩夫打卡之選🥰👍🏻窩夫外脆內軟,配埋cream同藍莓醬仲有勁大粒無花果好fresh❤️飲品-濟州柑橘乳酪+棉花糖朱古力咖啡好fresh嘅柑橘乳酪,飲落好creamy好rich,又可以消滯棉花糖朱古力咖啡,表面輕輕燒過好濃香嘅炭燒味,甜甜地之餘又充滿咖啡嘅香味👍🏻

喜歡佢係open area,因為唔會覺得好焗促

首先係俾佢嘅甜品吸引住😛打卡一流👍🏻

❤️蜆肉紫蘇飯