2018-02-11 162 浏览
趁着今個週末天氣回暖,一於約齊友人一齊去BBQ,小欖燒烤樂園係我地不二之選,除咗地點接近我哋新界區嘅朋友,近年來佢新加入左小朋友最啱玩嘅彈彈床設備,所以阿仔成日問我幾時再去呢度燒烤!加上佢哋嘅食物質素真係非常之唔錯!不單止種類繁多,佢醃製嘅味道唔會太鹹,但係就好野味!今日我哋黃昏前到達,睇日落係呢個燒烤場嘅必備節目!入場嘅時候每人會派發清水一支及用具、汽水券。睇完日落,燒烤爐已經準備妥當,黎呢啲燒烤場最好就係唔使自己透爐攪餐懵,乾手淨腳超方便!仲可以自己帶紅酒入場慢慢嘆!我哋最鍾意食佢嘅叉燒粒、辣雞翼、咖喱魷魚⋯⋯比其他BBQ場,呢到蔬菜類算多!自費加料燒綿花糖、蒜蓉蜆,正呀!最開心嘅係完全冇限時,任你玩足全日,仲要免費泊車,最終我哋都燒到11點幾先走!

今日我哋黃昏前到達,睇日落係呢個燒烤場嘅必備節目!
入場嘅時候每人會派發清水一支及用具、汽水券。

自費加料燒綿花糖、蒜蓉蜆,正呀!
2018-02-10