2011-10-24
好友生日,因為她很喜歡放題然後收到組長的單張 就踩左上去同行有6個人 因為生日 有4粒送一位半價的優惠其實整體上唔差喎上去之前睇左一睇openrice食評 見d人講態度差.. 所以都有擔心過點知去到 完全冇呢種感覺喎!雖然唔係一流的服務態度,但好隨和同埋都好禮貌!我地係食6點開始既果個時段,任飲任食。刺身 一般放題既質素!品種都算多架!甜蝦好新鮮!三文魚超級肥美!推介!壽司 推介組長蝦壽司!!!!! 花之戀完全沒有鬆散,好味呀! d壽司其實可以食!唔駛怕飽!因為佢舊飯都唔係話好大舊炸物 炸蝦的炸粉可能多左點,有d厚...但個蝦食得出係新鮮! 但其他大致上都ok啊!熟食 我朋友係咁食金菇肥牛卷,佢話個汁好好味!我就覺得牛柳粒好好味!個汁超juicy!!!!!! 所以我地嗌左幾round牛柳粒 haha 炒雜菇都好值得推介! 我地仲嗌左個三文魚頭!好好味好好味!服務態度:可能我地去果個時段無乜人,我就覺得服務態度冇咩問題!而且完全沒有溜單情況!這是我很欣賞
然後收到組長的單張 就踩左上去
同行有6個人 因為生日 有4粒送一位半價的優惠
其實整體上唔差喎
點知去到 完全冇呢種感覺喎!
雖然唔係一流的服務態度,但好隨和同埋都好禮貌!
我地係食6點開始既果個時段,任飲任食。
d壽司其實可以食!唔駛怕飽!因為佢舊飯都唔係話好大舊
我地仲嗌左個三文魚頭!好好味好好味!
服務態度:可能我地去果個時段無乜人,我就覺得服務態度冇咩問題!而且完全沒有溜單情況!這是我很欣賞的!
刺身都冇話好刻薄泥得幾塊果d!都會跟足張紙!
不過可能小本經營既關係,環境比較迫....
其實新開張有咁既水準我覺得係可以接受!同埋佢既價錢實惠!都唔會有d咩好高既要求!