2023-05-02
小朋友中意食火鍋放題,襯小朋友生日,又吾想去太遠,就响附近食啦~🙂👍我哋晚市成8:30pm先去到,星期五晚上嚟講又真係唔算多人,好快就安排入坐。地方乾淨,地下冇黐立立👍。自取食物區亦整齊& fill得幾滿👍(因為已經8:30pm,之前試過期他任食放題,職員已經開始收嘢 or 自取食物區已經好似打完扙咁😐)職員服務態度亦好nice,會主動收走枱面吉碟,佢哋收碟嘅時候我習慣左講「唔該曬~」職員都會同我講返「唔使客氣~」,我就係中意呢啲人與人之間嘅相處🤗💛食物雖然唔算太多選擇,但樣樣質素都ok👍,雞肉嫩滑,牛肉薄得嚟都有牛味😋,小朋友最中意就係可以自製格仔餅,舖頭仲好有心思,放左個沙漏去幫手計時,啱啱一分鐘就可以整好格仔餅。最後,因為小朋友生日,餐廳仲播埋生日歌,送埋小蛋糕比小朋友,仲有份好有心思嘅小禮物添🥰🥰🥰(生日小蛋糕需要提前booking講定先有㗎😉)