2020-02-25 889 浏览
屯門開咗呢間可以同朋友聚腳、宵夜傾偈小店。試咗佢好強炸物,好出色,全部炸到好鬆脆乾身,唔會油淋淋!炸物推介羽衣甘藍、餃子、靈芝菇同廣島蠔!呢幾樣我覺得必食,炸羽衣甘藍出面好少食到,屯門都有,超驚喜,好香口。生蠔好juicy鮮味,餃子雖然度度都食到,但佢地嘅餃子好飽滿,而且炸到好香脆唔油膩,,點都要食!另外要提下佢哋自製咗幾款醬汁,芥末汁勁好食!呢個靈芝姑又係勁正,出面食炸菇勁厚粉,呢度炸到好香口,又唔會淋曬兼一口粉另外串燒都好正,特別係魚腐串同埋雞髀肉,一條肉,唔係一粒粒串住燒,一拎埋來時已好香炭燒味,咬落啖啖肉有肉汁,食完一串會想再食仲有避風塘雞軟骨,好正!遲啲要同朋友去再食過其實佢地仲有特色甜品,不過真係一次試唔曬,今次已食咗勁多嘢,希望小店可以keep住水準,一定會再嚟!

仲有避風塘雞軟骨,好正!遲啲要同朋友去再食過