2022-06-19 1192 浏览
一向睇开YouTube嘅我都会留意香港地度食店☺️咁啱睇到呢间小店嘅老板原来都钟意钓鱼 咁就介绍咗呢间店嘅几个美食 于是我地就决定去试吓呢间小店👏👏👏小店老板系一名山东人 主打食水饺🥟同面 其实有好多不同嘅地方食品 我就系一心要黎试吓佢嘅人气𩠌 手抓羊排 羊排味道清而唔油腻 羊肉唔会有羊膻味 滑口嘅感觉 唯独是有点失望嘅系佢份量略少 一碟入面得6至7条小羊排 我自己一个都食到一碟😂😂😂 第二个𩠌就系羊什汤 热辣辣嘅汤入面有各种羊嘅内脏 汤味浓郁 第三个𩠌就系青岛拔鱼饺 老板将鱼嘅食材加入饺子入面 口感丰富 而小弟亦都叫了几道菜 分别系山东手撕鸡 京葱拌羊肉 山东冻猪手 凉拌海带丝 我一行3个人都差唔多食晒所有野😂😂😂总括店内所有食品都好食 评价很高 值得再试👍
手抓羊排
羊什汤