2020-04-27 181 浏览
呢條好隱蔽既小巷平時真係唔會行 但其實就係彌敦道行行下聽到後面一男一女討論點會未黎過呢度呀八卦既我就走入去一探究竟🤣🤣🤣其實主要係有車泊同有一兩間地鋪餐廳 行左個圈都係唔明個男人口中所講既「點會未黎過」哈哈但就誤打誤撞發現左呢間環境氣氛幾好既印度餐廳價錢中等 但勝在選擇夠多 連pizza都有!唔知係咪同隔離餐廳有partnership呢第一個上竟然係pizza 特別之處係有3款唔同既dip 香港食pizza好少會有dip 綠色白色既應該係sour cream 其餘兩款食唔出 但唔錯 大家有興趣可以試下 咁足料既pizza價錢只係$98再黎就係未見過既小食叫炸芝士球 侍應建議我地倒醬汁係入面再一口食哂 味道係酸酸地 而外皮好薄好脆 非常特別仲有呢個既雜菜脆薄餅 清新得黎好脆口 又抵食!最後仲叫左個烤雞塊 好惹味 亦好有印度風味 配埋pizza一齊食仲有意想不到既風味🤣🤣😋
呢條好隱蔽既小巷平時真係唔會行 但其實就係彌敦道
行行下聽到後面一男一女討論點會未黎過呢度呀
八卦既我就走入去一探究竟🤣🤣🤣

但就誤打誤撞發現左呢間環境氣氛幾好既印度餐廳

仲有呢個既雜菜脆薄餅 清新得黎好脆口 又抵食!