呢幾日突然涷左好多>~<去完旺角拜年立即揾下附近邊度有得打邊爐,我就醒起早幾日見到朋友介紹新加坡超人氣,裝修超粉紅嘅連鎖火鍋店美滋鍋。上到去好多人,如果冇訂枱就要等下,餐廳🍴夠細心,等超過30分鐘可以扭蛋一次,獎品係優惠卷可以食飯用,仲有飲品,糖果盒🍬,食吓玩吓時間好快過。 ❤️一入到去,兩位小公主就嘩一聲!成間店舖都係充滿粉紅色,門口仲有個好可愛嘅粉紅啤啤。🧡欣賞店員服務態度好好,一坐低就提醒我哋用餐只有兩個鐘,所以要快啲落單,落單用I pad好方便,食物上枱時間都好快。💛等上菜嘅時候,我地就去左醬料區,超多唔同款嘅醬料任你Mix。仲有幾款前菜同生果仼食。💚美滋鍋所有湯底都係有益滋補。我地點左個維他命C蕃茄🍅玉米🌽鍋,好濃味,加上有超多玉米粒。我哋叫咗美國安格斯牛小排,好嫩滑,要求高嘅老公都讚好。鵝腸都好正,新鮮。我就推介珍寶鮮蝦水餃🥟。大大隻餃子,入面餡料好多,啲蝦爽口彈牙。💙美中不足既係,本來餐廳有個小小既遊戲室可以俾小朋友玩,用手機掃二維碼就睇到遊戲室入面嘅CCTV。不過今次近期全城戒備,我都好欣賞餐廳為安全所實行的措施,兒童遊戲室暫時關閉,仲有啊入去餐廳前每位都

💙美中不足既係,本來餐廳有個小小既遊戲室可以俾小朋友玩,用手機掃二維碼就睇到遊戲室入面嘅CCTV。不過今次近期全城戒備,我都好欣賞餐廳為安全所實行的措施,兒童遊戲室暫時關閉,仲有啊入去餐廳前每位都要量體溫同搓手㗎。

💜而家既新年優惠都好抵,火鍋配料花膠全份可以無限追加。每人仲可獲贈新春版「魚意吉祥」自製魚豆腐一條。
以獨家配方製作成魚的形狀,口感入口即溶,小朋友見到😍😍😍。吃完還送上每人一小杯柚子沙冰,呢一餐簡直完美。
另外每位客人仲有食神利是,$50現金券!