2020-06-04
呢間絕對係高質而且非常重要顧客感覺既店。主要食海鮮窩同雞煲。環境 好夠冷氣,枱面清潔整理,坐得都好舒服,店內亦設有男廁女廁,好方便。店員服務 職員好有禮貌,亦會關心客人食用感受,從中吸收意見,從而為日後改善鋪路。好有heart。食物第一推薦係南非活鮑魚,相信有睇呢間店既其他食評都知店家既活鮑係大獲好評,recall左幾次,次次送到既活鮑都係仲識動,活生生,非常新鮮爽甜,屬必點之選第一位。第二推薦係龍蝦,同樣新鮮度爆燈,本身我好鐘意食龍蝦,加上本身呢間店係以為主要以鮮味為主,因為湯底突清唔會搶鮮味,不會喧賓奪主。第三推介係手打黑松露墨魚丸,一食就感覺到真係手打仲要好新鮮,味道好有墨魚鮮味好豐富。最後要讚此店真係好有心,好多細節位睇得出好用心,例如用料食材都好新鮮,絕對冇偷雞用次等,全部用最新鮮既級數,絕對回本。
主要食海鮮窩同雞煲。
食物