2010-04-06
因為好耐無食韓燒..所以心郁郁又去食下啦..去左荃灣呢間食..本身見到門面OK..入面環境都幾寬敞..食物(可燒)都OK多咁..點知.......一開始燒就出事了..D野 "YIP"到好SATLY..ESP 豬頸肉..又要無咩LABEL WOR..都唔知自己食緊咩咁.. 三文魚去左咁耐出左一次咋!之後熟食又無咩..全部涷既..又唔多REFILL..OR應該咁諗..都無咩人食..==雪糕呢..本身有6款既..去到9點已經得番芋頭味..其他完全無哂..成晚都無REFILL..唉..入左黎..惟有死死氣食埋啦..一開始見果爐裂裂地咪叫阿姐換換啦..點知果阿姐話9成9既爐都係裂既..所以換都無用..我地話其他人都無咁WOR..佢都無意慾換俾我地..所以又無奈接受..不過一燒唔夠十分鐘已經開始焦了..唉..換左個都係咁..真係成晚食炭咁..咩都黑架..我真係第一次食韓燒食到咁咋..