2019-12-19 131 浏览
經常行過呢頭覺得呢間bar好freah好chill,今晚有時間慢慢食慢慢坐 就走左去試下。先講環境,因為本身就係睇中佢闊落開揚既設計,空間感足,即使夜少少人多啲都唔會覺得吵雜,傾計算幾舒服。由於未夠7點就入席所以座位都幾多,唔洗等,而且店員反應都幾快。2個女仔share 一份漢堡、一份沙律、一個焗豬手,再另加點好期待既自製豆腐花cocktail✨🤤!份量唔少,覺得有啲點太多🙈,等豬手既時間岩岩好食完沙律同漢堡,張枱岩岩清空到放豬手呢樣都幾好,但如果一黎到想等食豬手既朋友應該要比多120分耐性啦。Tuna Spinach Salad $158平時食沙律成日都覺得唔飽肚 好空氣感,呢個就滿足晒健康之餘仲有豐富蛋白質!第一次食呢種煎一煎既呑拿魚,個人都幾中意,個邊仲沾上芝麻好香口又有口感👍🏻Beef Bacon Burger $138呢個Burger真心有Surprise! 非常足料,漢堡扒夠juicy, 個包表面烘到脆身之餘又唔會乾👍🏻side既薯角都好脆好好食,呢個價錢算抵食! 可能下次唔知食咩好會返黎食呢個🤣Pork Knuckle $238豬手會先上枱再問你要唔要幫手切,佢地切方便好

Tuna Spinach Salad $158

Beef Bacon Burger $138

Pork Knuckle $238
豬手會先上枱再問你要唔要幫手切,佢地切方便好多😂貼心既。但呢個豬手其實有啲失望,皮脆既,但味道太咸,除非送飯就差不多🙈

講到最後,覺得最期待又得意既係佢地一系列cocktail! 呢個豆腐花仲可以當埋甜品!材料一次過上枱,自己跟指示將佢撈勻就等食😆幾得意 味道ok, 可以玩一次, 2人share都有一人兩碗左右 夠晒啦~