餐厅: 太興 (杏花新城)
资讯:

平時都有食開太興嘅燒鵝,一直都唔錯,今次冇睇到原來杏花邨分店負評咁多,就係呢度買左半隻燒鵝,衰就衰在我冇自己揀,俾完錢師傅就斬完,拎番屋企先發現隻燒鵝咁黑,一啲光澤都冇,咁大嘅集團連品質控制都唔做下,真係好失望,仲要隻燒鵝唔平都要$240半隻,做得仲差過街邊啲小店,食完真係一肚氣😡😡😡,燒鵝叫做有啲煙熏味,但係鵝身偏細,肉都較少,食燒鵝我最鍾意係食層皮,但今次完全食唔落口,所以對太興完全失望😤😤(圖中已食左兩嚿鵝髀位置嘅肉,之後忍唔住要寫食評而影相😤😤)賣咁貴但俾啲咁嘅質素嘅燒味俾個客真係有啲過份,希望太興真係要做好QC,如果唔係落再多廣告都係徒然🥸

2022-11-21
外卖自取