-黃金軟殼蝦($88)🍤一嚟到就聞到香濃嘅蛋黃味🥚,如果有飯應該可以用蛋黃餸到一碗🤣。另外因為係軟殼嘅關係,個頭同埋殼都可以食埋😙,但我都係剝咗嚟食😅。蛋香同蝦嘅鮮味配合得幾好😋,如果OK嘅強烈建議可以連埋殼食😌,咁就唔使整污糟隻手🤪。-芝士煙肉薯條($88)🍟鍾意芝士嘅一定唔可以放過🧀,因為每一啖都會食到濃濃芝士醬😍。配埋煙肉係面好夠味🥓,不過就有少少滯口😗,千祈唔好諗住一個人食晒啊😎。-香辣雞翼($88)🐔每一隻都炸到脆卜卜🤩,一咬落去脆到會跌啲碎出嚟😂。而且入面都幾Juicy🍗,真係外脆內嫩呀😜。而調味方面食到有少少蒜同埋麻辣味😌,食落去唔會話太辣但又會有麻麻地嘅感覺😙。-Blue Hawaii($78)🍹話明要chill下又點可以唔飲酒呢🤪,今次同朋友都叫咗cocktail🍸。呢杯係朋友叫嘅👯‍♀️,base用咗Rum😌,加上菠蘿同椰奶🍍。飲落去有少少似汽水糖的味道🧐,甜甜哋😚,女仔飲就啱晒啦👧🏻。-Chocolate milk shake🍹我咁鍾意朱古力梗係要叫chocolate啦🤣。呢杯如其名就係bailey加上朱古力奶😙。啱晒我呢啲平時少飲酒又想襯返個氣氛飲少少嘅人🤪。飲落
-黃金軟殼蝦($88)🍤

-芝士煙肉薯條($88)🍟

-香辣雞翼($88)🐔

-Blue Hawaii($78)🍹

-Chocolate milk shake🍹
我咁鍾意朱古力梗係要叫chocolate啦🤣。呢杯如其名就係bailey加上朱古力奶😙。啱晒我呢啲平時少飲酒又想襯返個氣氛飲少少嘅人🤪。飲落去真係好似平時飲朱古力奶咁🍫,係最尾吞咗落肚嗰陣會feel到有少少酒精🍾。而且面頭加咗奶泡😌,令到成杯飲品更加creamy😚。但如果唔鍾意飲甜嘢嘅可能呢杯就唔係咁啱你啦😉,因為呢杯都真係幾甜下😅。

✨呢間餐廳係dog friendly🐕,有室內室外😌,大家如果帶狗仔過嚟海濱散步都可以入去食吓野chill下😚。如果唔係食正餐好似我哋咁叫幾個finger food同飲品吹吓水都唔錯㗎😉。不過就建議大家如果都係食芝士嗰啲可以叫啲Fresh啲嘅飲品🍹,因為食完芝士再加甜嘢都真係幾滯口haha🤪。