2025-04-29 209 浏览
炎炎夏日🥵唔食返杯雪糕點得喎💨今個夏日就由🇸🇬新加坡過江龍手工雪糕 The Ice Cream & Cookie Co.啟程!佢地出產嘅雪糕三文治可以話係佢地嘅signature♥️新鮮現烤軟曲奇配上雪糕做夾心,夠曬邪惡😈😈上下兩層曲奇仲要係由你選擇~雖然邪惡感滿滿,誰人可抗拒😏❣️Pick: 🍪開心果🍪抹茶麻糬🍨Hojicha Caramel🍪抹茶麻糬🍪檸檬薰衣草🍨Apple Pie如果真係唔知點揀,可以問下專業嘅staff們👩🏻‍🍳配合夏日vibes💦更推出夏日限定「熱帶之旅」系列🔥共9款全部夏日限定系列口味相當清爽 熱帶風情感覺🏖️☀️泰式奶茶麻糬雪糕泰奶愛好者必點🇹🇭濃郁泰奶味,麻糬細細粒但量好多☀️熱帶漩渦:粉紅石榴x菠蘿雪葩 雪葩用左20%菠蘿果肉🍍食落酸甜酸甜,清新口感☀️島嶼雲朵:菠蘿椰奶配斑蘭冷泡沫一飲已經散發住斑蘭天然香味🌿濃郁椰奶🥥菠蘿酸甜相互交融層次感🆙☀️醉人蘋果批:蘋果批Cocktail蘋果派雪糕配白蘭地!蘋果派雪糕嘅肉桂味🥧白蘭地陣陣嘅酒香味🥃酒精嘅暖意與雪糕嘅清爽形成對比夏日限定!雖然夏天先岩岩開始 但都要抓緊食雪糕嘅日子!

❣️Pick:
🍪開心果🍪抹茶麻糬🍨Hojicha Caramel
🍪抹茶麻糬🍪檸檬薰衣草🍨Apple Pie
如果真係唔知點揀,可以問下專業嘅staff們👩🏻‍🍳

配合夏日vibes💦更推出夏日限定「熱帶之旅」系列🔥共9款
全部夏日限定系列口味相當清爽 熱帶風情感覺🏖️

☀️泰式奶茶麻糬雪糕
泰奶愛好者必點🇹🇭濃郁泰奶味,麻糬細細粒但量好多

☀️熱帶漩渦:粉紅石榴x菠蘿雪葩
雪葩用左20%菠蘿果肉🍍食落酸甜酸甜,清新口感

☀️島嶼雲朵:菠蘿椰奶配斑蘭冷泡沫

☀️醉人蘋果批:蘋果批Cocktail
蘋果派雪糕配白蘭地!

夏日限定!雖然夏天先岩岩開始 但都要抓緊食雪糕嘅日子!