过咗嚟元朗见下朋友,喺朋友推介之下,去咗觅食家食个lunch!一嚟到间舖已经见到好多人排队,等位等咗大约20分钟就有位😬山长水远嚟到,其实都有啲肚饿,所以叫咗佢哋出名大大份嘅至识食鸡髀煎蛋饭!❤️ 至识食鸡髀煎蛋饭 $46一上枱真系哇一声,无谂过系咁大份!😮 职员仲好细心咁话因为只鸡髀有啲细,所以比多只我!😍 真系好贴心呀!我咁肚饿一定食得哂😂 个炸鸡炸到外皮好香好卜卜脆,又唔会太油。鸡肉非常juicy,唔系又柴又干𠮶种。虽然腌得唔算好入味,但啖啖肉佐饭一流,一口接一口滋味无穷!煎蛋煎到啱啱好,系完美嘅太阳蛋呀🍳好食度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)餐厅推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)呢个价钱食到咁大份超饱嘅鸡髀饭,简直超值啦!cp值好高,依家谂返起都想再去食呀🤣

❤️ 至识食鸡髀煎蛋饭 $46
至识食鸡髀煎蛋饭
好食度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)

餐厅推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)
等候时间
20 分钟 (堂食)