朋友上次食過嘩好正!印象深刻 所以中秋節回頭帶我哋嚟試吓,我哋幾個食完都覺得性價比超高!跟人氣連鎖燒肉放題有得 Fighting! 室內裝修充滿日本和式格調,卡位坐得舒服有私隱度,最緊要係抽風系統強勁,唔會成身油煙味。尊貴A5日本和牛放題$458(成人)毫無懸念!我哋要吃最好的尊貴A5日本和牛,放題 120分鐘 任飲任食!放題食物選擇款式多,任食和牛、牛肉、豚肉、雞肉、刺身、壽司、前菜、炸物、一品料理等!超多任飲罐裝啤酒、飲品、自家冷泡茶飲, 配燒肉真係一流。最緊要記得有優惠,提早兩日訂座,4人同行食A5和牛放題,餐廳即送龍蝦刺身,價值$499 龍蝦刺身 👍大家坐低即刻以 QR code 落單 ,飲品可以到雪櫃自助,入座店員會先介紹然後自動送上四款不一樣的高級頭盤:日本A5和牛拼盤、海鮮拼盤、燒和牛沙律🥗和牛美人玉子。日本A5和牛拼盤,賣相超吸引又有氣勢,而且好細心地每款和牛都有紙牌,清楚寫明各款式部位的名稱,方便一陣 encore 落單就唔會搞錯啦!A5熊本黑毛和牛牛頸脊A5熊本黑毛和牛牛五花片A5牛匠岩手黑毛和牛牛小排A5牛匠岩手黑毛和牛牛冧(片)稀有汁燒A5熊本黑毛和牛千本筋(件

尊貴A5日本和牛放題$458(成人)
毫無懸念!我哋要吃最好的尊貴A5日本和牛,放題 120分鐘 任飲任食!放題食物選擇款式多,任食和牛、牛肉、豚肉、雞肉、刺身壽司、前菜、炸物、一品料理等!

超多任飲罐裝啤酒、飲品、自家冷泡茶飲, 配燒肉真係一流。

A5熊本黑毛和牛牛頸脊
A5熊本黑毛和牛牛五花片
A5牛匠岩手黑毛和牛牛小排
A5牛匠岩手黑毛和牛牛冧(片)
稀有汁燒A5熊本黑毛和牛千本
筋(件)期間限定
日本飛驒牛刺身

我自己最鍾意拼盤裏面的A5熊本黑毛和牛牛頸脊,肉色粉嫩,幾乎接近入口即溶!而且油脂超豐富,分佈平均 ,肉質超柔軟,燒幾秒鐘即刻食,一樣好多肉汁。

另一款可以大膽一吃的日本飛驒牛刺身,牛肉味道濃厚。

期間限定!更加係唔能夠錯過的稀有汁燒A5熊本黑毛和牛千本筋,出邊好少食到。

好特別的慢煮牛舌芯,店員推薦本身已經用上店家秘製醬料慢煮煮好,只需翻熱一下可以食了;牛舌芯厚身爽口,但係食落肉質軟諗,肉汁豐富。

接住落嚟我哋要開動食海鮮拼盤,
包括即開生蠔🦪、扇貝、虎蝦仲有甲羅燒。

海鮮非常新鮮, 每一樣都大大件,加上牛油的香味,一邊燒 一邊香噴噴。
店員細心幫我哋即開生蠔🦪 生蠔鮮嫩多汁滑溜,濃郁的蠔味,如果怕生都可以燒一下,自己控制生熟程度。還爽彈鮮美的大虎蝦,肉厚肥美的扇貝,味道鮮甜。最後食埋甲羅燒,蟹膏味又令我想起日本了。

食完一輪豐富頭盤,我都已經好滿足吃 ,再追加了小食 、刺身、炸物、一品料理,每樣少少品嚐一下。

牛川蟹籽沙律、味付螺肉、芝麻八爪魚、中華沙律。

三文魚、吞拿魚、北寄貝、希靈魚、
赤蝦、赤貝、帶子、泰式虎蝦;款款都新鮮甜美,冇腥味食得出靚貨。

炸物每次都忍唔住要食,香芋丸、榴槤炸彈、炸雙皮奶,香脆可口。

火炙鰻魚壽司🍣蔥花吞拿魚蓉軍艦、
蟹籽軍艦、三文魚籽軍艦,質素唔差,跟壽司店的差不多。

最後是我期待的甜品🍮每人一客 特別款式,我揀咗 丸作-粉紅仙人掌珍珠雪條;好Q彈,咬落真係有珍珠,煙煙韌韌我最喜歡的口感。

@gyukawacwb
庆祝纪念