2019-06-22 523 浏览
做左兩日廿四孝女友後,今日同男朋友嗌交。一於化悲憤為食量,自己嚟食想試好耐嘅柳氏家。除左知道佢係牛角集團外,其實我計佢食咩都唔知,見佢喺荃灣開左,一於試下啦。嚟到先知原來係任食韓燒嚟,佢自助吧都好多嘢食。除左以上嘅肉啦海鮮同蔬菜類,佢仲有兩台果汁飲料機同一部雪糕機。開餐前飲碗牛肉蘿蔔湯,蘿蔔無渣,好清甜,好好飲。你揀好你嘅餐要咩味道後,職員就會送上嚟,同時教你一次點樣炒。基本上佢會包左炒雞腿肉,一啲菇,年糕同一個拉麵或飯。我就揀左拉麵同埋加左個大八爪魚。其實佢都唔洗教我炒架啦,因為職員會好貼心咁幫你炒埋剪埋😂基本上我今餐係食殘廢餐🤣🤣🤣另外職員仲會提供埋圍裙俾你,等你唔洗彈到成身都係,好體貼呢。個麵吸晒啲汁,好好味。我喜歡食韓國拉麵因爲佢點煮麵係咁彈牙。而個八爪魚都好彈牙,啲雞肉都好入味。我嗌左烤肉味,小小辣,正👍🏼好啦食完第一round嘅炒雞同麵後,輪到round2嘅烤肉啦!自己想食乜就出去攞,我淨係攞左小小海鮮同雞,出面仲有豬同牛,但因為我都有七成飽了,所以就冇試到。呢度好好,會有張米紙俾你隔一隔,唔似其他韓燒要收費。最後食埋個雪糕做甜品,士多啤梨雲尼拿酸酸甜甜咁,乜氣都消晒啦!好

開餐前飲碗牛肉蘿蔔湯,蘿蔔無渣,好清甜,好好飲。

最後食埋個雪糕做甜品,士多啤梨雲尼拿酸酸甜甜咁,乜氣都消晒啦!好啦下次再帶個衰佬嚟食啦!🤣
2019-06-21