2020-04-04 754 浏览
今日入到黎將軍澳,咁啱意外發現好有hearts 既日式手卷壽司小店,d員工好好人推介既野食都好好味👍🏻蟹子沙律手卷 $15 呢個好抵食,諗住試下簡單野,點知意外發現好有Heart,沙律醬同蟹子既比例唔錯,唔會過多既醬,味道岩岩好,感覺好清新鰻魚芝士手卷 $22呢個好正,鍾意食鰻魚既誠意推介,食左兩round都係即興企係度食,個鰻魚係即燒,好好味,再加埋配芝士不過感覺又唔會溜,手卷入面嘅飯好有驚喜😍仲有鰻魚汁係入面,諗真唔錯牛油果軟殼蟹手卷 $21牛油果配軟殼蟹真係必叫,整身呢個配搭都係好matching,呢間既軟殼蟹個炸醬好薄唔會食到成口粉👍🏻入面仲好juicy三文魚海膽手卷 $38三文魚海膽呢個,兩樣材料都新鮮,海膽係我至愛,呢個組合穩陣之選海膽甘蝦手卷 $38甘蝦口感清甜,海膽鮮味,呢個無加鼓油都好好味帆立貝海膽手卷 $38好好彩,老公一叫完下個客人買就賣晒😆個帆立貝好厚切,本身我麻麻地鍾意食帆立貝既都忍唔住偷食左老公叫既呢個手卷幾啖🙈

蟹子沙律手卷 $15

鰻魚芝士手卷 $22

牛油果軟殼蟹手卷 $21

三文魚海膽手卷 $38

海膽甘蝦手卷 $38
甘蝦口感清甜,海膽鮮味,呢個無加鼓油都好好味

帆立貝海膽手卷 $38
题外话/补充资料: 總括嚟講,下次都想再試多幾款,但我同老公既胃真係好有限🤦🏻‍♀️已經食到好飽😂店員既推介真係無介紹錯👍🏻👍🏻👍🏻
2020-04-04