120分鐘放題我地揀左$428既日本黑毛和牛餐最中意呢度係一人一爐,鍋底分別叫雞白湯、蕃茄海老濃湯,兩個不同口味都各有特色。另有+10蚊升級做椰子雞同味噌泡菜特色湯底。自助區有開胃菜,甜辣醬泡菜,仲有味噌湯、油揚雞件,酸醋青瓜、漬大根,日本和風沙律都一流! 飲品區除左汽水機,仲有樽裝汽水,醬料有韮菜甜醬油、椰子芫茜汁夠創意!蔬菜區砌份野菜籃,丸類五花八門,當中最愛海膽包心丸、芝心丸、芥末魚肉牛魔王先灼頂级日本黑毛和牛。霜降油花分佈平均,幾秒食得,脂香大爆發,牛油滑溜!🥓和牛肩胛、嚴選Prime牛肩肉味相比濃郁,肉質軟嫩。🥓一口牛肉粒,油脂同紅肉比平衡,柔軟有質感味道唔刻板。牛內臟有爽脆牛柏葉,牛肚都好鮮味仲有羊卷肉、豚五花、梅肉片,肉味清香,新鮮冇膻味。昆布漬雞肉,帶咸香感,好juicy! 海鮮盤: 有大蝦、青口,特別係小八爪魚好爽脆鮮味。蝦滑手打起膠,熟透鮮味彈牙必食杭州黑魚片,帶皮魚肉白滑晶瑩,軟身鮮甜! 甜品有cream brulee、木糠布丁等仲有自製窩夫,可以上面放雪糕。雪糕機有2款口味,topping可以加七彩脆脆、軟花糖、爆珠、糖漿,大人小朋友都食得勁開心💕
120分鐘放題
我地揀左$428既日本黑毛和牛餐

最中意呢度係一人一爐,
鍋底分別叫雞白湯、蕃茄海老濃湯,
兩個不同口味都各有特色。
另有+10蚊升級做椰子雞同味噌泡菜特色湯底。

自助區有開胃菜,
甜辣醬泡菜,仲有味噌湯、油揚雞件,
酸醋青瓜、漬大根,日本和風沙律都一流!

飲品區除左汽水機,仲有樽裝汽水,
醬料有韮菜甜醬油、椰子芫茜汁夠創意!

牛魔王先灼頂级日本黑毛和牛。
霜降油花分佈平均,幾秒食得,脂香大爆發,牛油滑溜!
🥓和牛肩胛、嚴選Prime牛肩肉味相比濃郁,肉質軟嫩。

🥓一口牛肉粒,油脂同紅肉比平衡,柔軟有質感味道唔刻板。
牛內臟有爽脆牛柏葉,牛肚都好鮮味

仲有羊卷肉、豚五花、梅肉片,肉味清香,新鮮冇膻味。
昆布漬雞肉,帶咸香感,好juicy!

海鮮盤: 有大蝦、青口,特別係小八爪魚好爽脆鮮味。
蝦滑手打起膠,熟透鮮味彈牙

必食杭州黑魚片,帶皮魚肉白滑晶瑩,軟身鮮甜!

甜品有cream brulee、木糠布丁等
仲有自製窩夫,可以上面放雪糕。