2021-07-19
A tavola Bar & Grill同同事係將軍澳工作,午餐去海旁食下野,唔使搭車,近近地,環境又舒服😌位置喺將軍澳嘅海旁,歐美式設計嘅餐廳,前邊位置有個酒吧區,係夜晚俾人飲嘢,餐廳環境舒適。Beef Lasagna意式千層闊條麵$135選用小牛肉以及特別條配白汁呈現出經典美味嘅千層麵,面頭超多芝士,牛肉粒煙韌有口感,番茄醬酸酸甜甜,好Juicy。Super Hawaiian超級夏威夷薄餅$150(12吋)千島醬、煙肉、菠蘿、火腿及水牛芝士,餅底烤得好鬆脆,份量超大份,兩個人食唔晒,菠蘿酸甜,煙肉火腿好有咬勁,加埋醬汁match得唔錯。整體而言環境唔錯,食物都好味,份量亦唔少,下次可以試吓夜晚喺度飲嘢,播放住啲音樂,感覺舒適,服務員全部用英文溝通。
Beef Lasagna意式千層闊條麵$135