2021-11-22 64 浏览
✨Beef Lasagna $135岩岩先焗好嘅千層麵熱辣辣🔥上檯已經聞到好香🤩芝士味同番茄味都好夠濃,但食落兩者都唔會搶左各自嘅味道,好match🤤中間夾住嘅免治牛肉超級足料!啖啖都係肉😈千層麵厚薄度適中,有口感,唔會太淋或者太硬👍🏻入面仲有啲薯蓉,好正呀😋~-✨A Tavola House Special $130 (10”)呢款pizza配料有三色椒、洋蔥、芝士、蘑菇、火腿等。Pizza屬於薄批,但唔係真係好薄果種😗~邊邊同埋餅底都好香脆😝同千層麵一樣,芝士味同番茄味都係配合得好好,兩者都可以食到!整體好唔錯🌟✌️-✨Apple Crumble $58都係岩岩焗起所以熱辣辣🔥一上檯已經覺得好香🥰入面都幾多蘋果🍎甜度適中~同時肉桂味都幾重😋配埋木糠同埋冰凍嘅雲尼拿雪糕一齊食真係超正!!一次過食到凍同熱嘅感覺🤤💞
✨Beef Lasagna $135
✨Apple Crumble $58