2022-01-27 65 浏览
将军澳海傍开左好多新既食肆 不过价钱比较亲民既选择就真系唔多 行过见到呢间既二人餐几抵食就即刻走左入去试下$278既2人餐都有2个唔同既选择 我地就拣左Set A 有炸鸡 有Pizza 仲包埋餐汤 沙律 小食 同 野饮食肉兽pizza9寸左右既薄脆批 上面铺满混有意式肉酱既鸡肉 烟肉 莎乐美 同 辣肉肠 入口啖啖肉 叫得食肉兽真系有番咁上下份量👍🏻 个Pizza仲系岩岩岀炉 热辣辣 批边香脆 加分📈黑松露薯条薯条有黑松露酱铺面 咬落香脆 不过黑松露味就唔太够 要另外加廿几蚊转就唔系咁值 见到隔离枱嗌左唔驶加钱既原味薯条份量一样 点埋蕃茄蓉酱应该一样咁好食👀墨西哥香辣汁烤鸡烤鸡烤到岩岩好 肉质嫩滑 墨西哥香辣汁唔算太辣 对于我呢啲唔食得辣既人黎讲系少少辣好过瘾😆 一人一只鸡髀一只鸡翼 滋味又惹味😋野饮方面可以加钱转特饮 不过我哋都系简简单单咁嗌左两杯冻柠茶少甜

黑松露薯条
黑松露薯条