星期五晚放工入去將軍澳搵朋友 Happy Hour,揀左呢間係海傍附近既酒吧食飯同飲野😚🌟Grilled Fillet Mignon ($358)主食方面我地揀左牛柳,份量都幾多,以綿滑既薯蓉做底,牛柳要左五成熟,仲保持到鮮嫩肉汁,高質🌟Beef Lasagna ($178)麵食就試左好多人推介既牛肉千層麵,上枱就聞到好香,番茄既酸甜中和返芝士既油脂感,配埋牛肉三重口感,令人食唔停口🌟Leffe Brune (Happy Hour $72)適逢德國啤酒節,店員推介我試佢地既德國啤酒Leffe Brune,酒味濃郁,飲落有少少咖啡同朱古力香味,甜甜地幾易入口🌟Somersby (Happy Hour $55)我就叫左枝Somersby,以新鮮蘋果經由低溫發酵而成,果香味較重,口感清爽

🌟Grilled Fillet Mignon ($358)

🌟Beef Lasagna ($178)

🌟Leffe Brune (Happy Hour $72)

🌟Somersby (Happy Hour $55)