2022-05-28
👍🏻 A Tavola House Special Pizza🍕 (12 inch)雖然呢款「公司披薩」無花巧嘅材料 只係最普通嘅辣肉腸、火腿、蔬菜等 但能夠享受最基本嘅味道 食得出薄餅嘅麵粉香氣 烤得乾脆不油膩 餅底嘅蕃茄醬完美呈現蔬菜嘅甜味🫑🧅🍍為肉類嘅鹹香作襯托👍🏻 Fisherman Burger炸魚非常囂張😂第一眼已經俾佢吸引咗 咬落酥脆就不在話下 最重要係入面嘅魚肉嫩滑🐟加埋他他醬同埋蔬菜 一啖咬落去口感味道超豐富❣️另外想大讚一下佢嘅配菜 粗身薯條好有薯仔味 旁邊嘅沙律亦起到清爽之用👍🏻 Buffalo Chicken Wings 好鍾意水牛城雞翼嘅味道 醃得夠入味 辣味一擁而上😍而且烤到皮脆 入面依然保留肉汁 一邊食一邊飲酒好夾!👍🏻 Mango & Passion Fruit (Summer Special Slushie)簡單來講即係果汁沙冰 芒果同熱情果都係真材實料 唔係假假人工味 唔算好甜 夏天飲的話特別感覺清爽暢快☀️注意事項⚠️- 餐廳會播放節奏感強嘅音樂🎶唔少客人都會隨着旋律律動身體 - 所有食物份量都比較大 建議叫多幾個朋友一齊嚟share🙆🏻♀️
👍🏻 Fisherman Burger
👍🏻 Buffalo Chicken Wings