2009-11-10 14 浏览
住係將軍澳~要寫食評當然由呢度開始~:呢間日式意大利餐廳進註tko南豐唔係好耐~但已經係呢區掀起左唔少話題同人客~我同班為食友當然唔放過試新野~最唔好既地方係入座要登記水蛇春咁長既登記紙~不過而家有改變~環境乾淨, 燈光適當, 氣氛幾溫馨自在~本人特別like呢種少少自己屋企feel既餐廳~坐低即刻有人上前遞menu, 不過人手不足, 佢地都好忙, 但落單效率好高~叫左pizza, 焗青口, 墨汁意粉, 吞拿魚茄汁意粉, 焗田螺, 蒜蓉烤包…太多啦~每樣廿幾蚊, 所以勁叫~差不多嗌哂成張menu~同埋每人加$13蚊自助任飲吧~推介必食: 蒜蓉烤包, 焗青口, 吞拿魚茄汁意粉, 海鮮焗飯, 菠蘿辣肉腸pizza, 薯角唔太好味: (1) 烤腸仔, 好乾好幼, 咬落好油 (2) 焗螺, 廿幾蚊
住係將軍澳~要寫食評當然由呢度開始~:

我同班為食友當然唔放過試新野~

2009-10-17
庆祝纪念