2021-12-14
京都勝牛🐮每款套餐都配有麥飯 椰菜沙律同味噌湯〰️ 鹿兒島A4日本黑毛和牛西冷 $438雖然呢個餐有少少貴 但係係每日限量供應嘅和牛😍本來啲肉係三成熟 顔色好粉嫩 可以request要個鐵板加熱 整返熟少少 牛肉好嫩滑 好重牛味 黑毛和牛油脂分配平均 有好多款醬汁選擇 每款配搭感覺都好唔同 仲配有溫泉蛋🍳〰️ 鮮嫩脆炸豬柳伴鰻魚套餐 $148炸豬柳都好有水準 外脆內軟 鰻魚幾有驚喜 魚肉好滑 而且本身調味都夠曬 兩款食材一齊食好滿足!👅〰️藍柑荔枝味有汽特飲 $36打卡影相好靚🔵好重荔枝味 但有少少偏甜〰️ 白桃蒟蒻冰茶 $33呢個好飲 好多蒟蒻 好有咬口 而且茶味重 味道比較清 都有少少解到膩感覺🤣💰719(2人)#hkcp_將軍澳 #香港好去處 #拍拖好去處 #拍拖 #情侶 #將軍澳好去處 #冰室 #將軍澳 #打卡 #打卡cafe #將軍澳美食 #日本料理 #京都勝牛 #吉列牛排 #60秒快炸 #炸牛排 #日本美食 #hkfoodies #香港餐廳推介 #過江龍 #hkfoodie #foodie #food #hkfoodblogger
每款套餐都配有麥飯 椰菜沙律同味噌湯
〰️ 鹿兒島A4日本黑毛和牛西冷 $438
〰️ 鮮嫩脆炸豬柳伴鰻魚套餐 $148
〰️藍柑荔枝味有汽特飲 $36
打卡影相好靚🔵好重荔枝味 但有少少偏甜
〰️ 白桃蒟蒻冰茶 $33
💰719(2人)
#hkcp_將軍澳