2022-08-15
近佐敦廟街個邊,搭地鐵搭巴士都好方便👍🏼👍🏼係樓下已經見到佢嘅指示牌👍🏼好容易就到!上到去都好decent!!好啱小情侶,或者幾個朋友喺度慢慢傾偈!好舒服個環境,佢仲有啲Bar枱,好靚㗎!對住街景,枱上面有啲石仔,打卡啱哂!今晚唔算好肚餓,就叫咗啲好野食🤣Mixed plate of fresh oyster (6pieces) $188性價比超高!!!佢分咗3種俾我地,由最淡到最濃味!!生蠔用煲仔飯啲煲裝住🤣好有香港情懷好特別!!生蠔好鮮唔會腥!!!仲配咗個洋蔥醬?!總之加咗個醬落去超好食,好少食到咁嘅味!!好抵食😍😍😍white wine $78配生蠔簡直係一絕!!味道好易入口😍好飲!!另外我地都叫咗杯 french red wine $88超大隻酒杯🤣🤣入口相對無白酒咁易,酒味都算濃!再叫咗個小食 炸魷魚 $88好好食😋好新鮮熱辣辣!!每件都幾大件,而且粉唔多,正!最後忍唔住食咗甜品🤣🤣不過佢嘅甜品絕對唔會令我失望!!!!💕💕💕Apple tart with greek yogurt ice cream $68超好食😋greek yogurt 係焦糖味㗎!令成個甜品升華,好有心
今晚唔算好肚餓,就叫咗啲好野食🤣
white wine $78
另外我地都叫咗杯 french red wine $88
超大隻酒杯🤣🤣入口相對無白酒咁易,酒味都算濃!
好好食😋好新鮮熱辣辣!!每件都幾大件,而且粉唔多,正!
超好食😋greek yogurt 係焦糖味㗎!令成個甜品升華,好有心思!!係喺出面唔會食到嘅甜品🥹🥹真係好想再食多舊!!個蛋糕亦都軟綿綿😍😍😍
churro with peanut paraline chocolate $68
亦都係好高質甜品!!本來以為係有啲朱古力醬,點知佢地加工過!!有好似奶泡,而朱古力亦都加咗酒係入面,成個甜品好好食😭😭😭好鐘意!!
成晚最鍾意就係甜品🥹🥹