2019-12-15 53 浏览
2個人去食飯,點了2碗拉麵,激辛拉麵🍜,一份男爵薯餅配日式蛋沙律,巨峰提子特飲,蘋果汁🍹。我哋再追加左,腩肉叉燒,木耳,糖心蛋。追加的食物,會另外上,所以可以和朋友share 。我哋食得辣嘅,所以點左一個激辛拉麵,餐牌上面有得選擇麵的軟硬度,蒜蓉和蔥可以選擇份量,個湯好正,味道好濃郁,好多配料。最鐘意就係腩肉叉燒,因為一啲都唔肥膩,女士減肥中食都唔怕。朋友點左柚子辛口拉麵,真要讚一讚個湯,好出色的柚子香,帶點微辣,麵條彈牙,大大塊的黑豚叉燒,好正!其實有點眼闊肚窄,還有薯餅未食,就已經飽左。飽住食個薯餅都仲食到,因為有驚喜!紫薯甘栗薯餅,入面粒粒嘅甘栗好有口感,牛肉薯都唔夠佢出色。有BB櫈提供,朋友BB都可以坐定定食糊仔。雖然鋪頭門口細,但入面坐位好闊落,好舒服。服務員夠helpful! 見到門口可以外賣,下次都可以試吓外賣。
我哋再追加左,腩肉叉燒,木耳,糖心蛋。
追加的食物,會另外上,所以可以和朋友share 。
最鐘意就係腩肉叉燒,因為一啲都唔肥膩,女士減肥中食都唔怕。

其實有點眼闊肚窄,還有薯餅未食,就已經飽左。
飽住食個薯餅都仲食到,因為有驚喜!
紫薯甘栗薯餅,入面粒粒嘅甘栗好有口感,牛肉薯都唔夠佢出色。

見到門口可以外賣,下次都可以試吓外賣。
2019-12-11