2025-07-12
阿囡知我平日好鍾意 醬油蟹,所以夾埋爸爸喺趁我生請我食,幫我實現醬油蟹自由!擁有13年老字號嘅醬缸韓國料理而家有90分鐘無限任食醬油蟹🦀,💕 90分鐘內任食醬油蟹、辣醬蟹、小花蟹湯、紫菜飯、泡菜餅、炒年糕、炒粉絲,加多30蚊仲有埋醬油蝦🦐醬油蟹隻隻新鮮爆膏,加埋紫菜飯食係絕配。聽佢地講原來每日一早6點老闆就會返餐廳做準備,自家醃制醬油蟹,咁正唔怪得之就算平日夜晚都咁旺!雖然阿囡唔食醬油蟹,但愛蟹嘅佢都有小花蟹湯,碗碗熱辣辣,唔止半邊蟹,加埋白蘿蔔、翠肉瓜,湯底清甜,配紫菜飯簡直一流!仲有泡菜餅、炒年糕、炒粉絲都一樣好食,而阿囡至鍾意嘅前菜亦可以無限追加🥳餐廳仲設有獨立房間,而家酒精飲料仲買一送一🤩下次一於再約埋friends再黎!